Over Ons

about us image

Veiligheid is één van de belangrijkste issues in moderne bedrijfsvoering. Het was en is ook de drijvende ambitie van ons zegt Tom Das, eigenaar en zaakvoerder van Das Lifts, voormalig eigenaar van Das Ladders. Dat familiebedrijf was vier generaties lang actief in de ontwikkeling en productie van eigen ladders en hoogtewerkmiddelen. Daarbij lag de nadruk steeds op de veiligheid van de gebruiker.

Werken op hoogte is altijd één van onze passies geweest. Toen wij op zoek gingen naar een nieuwe uitdaging zijn wij in contact gekomen met mobiele werkplatformen. Drie jaar onderzoek en ontwikkeling later, leidde dat uiteindelijk tot de “LIFT CART”, een kleine, werkbare en flexibele lift die volgens ons de ideale en superveilige aanvulling is van trappen en traditionele hoogtewerkmiddelen.

Werkverbetering is voor ons een werkwoord!

WAAROM KIEZEN VOOR DASLIFTS

Wij zijn een Belgische producent die enkel samenwerkt met betrouwbare Belgische leveranciers. Niet enkel produceren, maar ook het onderhoud doen wij zelf. Hierdoor kunnen wij snelle interventies doen in de Benelux. Kort op de bal spelen is voor ons vanzelfsprekend, wij helpen onze klanten graag snel en goed verder. Samen met U meedenken naar oplossingen hoort hier zeker bij. Komt er maatwerk aan te pas? Geen probleem, ook dit doen wij met de glimlach.

Das lifts, “Your partner in lifts & service improvement”

ONZE MISSIE

Onze missie bestaat er uit om producten te ontwerpen, produceren en commercialiseren die het mogelijk maken om veilig en ergonomisch op hoogte te werken.

WAT WE DOEN

Wij doen er alles aan om voor U werken op hoogte veilig, ergonomisch en efficiënt te maken.